Logo Kroatischer Weltkongress in Deutschland

4. Hrvatske svjetske igre

Produžen je rok za prijavu natjecatelja na IV. Hrvatske svjetske igre je do 1. travnja 2017. godine. Natjecatelje koji hoće sudjelovati na Igrama molimo neka ispune prijavnicu na www.hsi-cwg.com. Natjecatelji će biti smješteni u Studentski dom Stjepan Radić na Savi.
U sportske discipline uvrštene na Igre dodan je badminton i koturaljkanje, a otkazan vaterpolo. Broj prijavljenih natjecatelja određuje koje će sportske discipline biti. Ukoliko za neki sport ne bude dovoljno prijavljenih sportaša tim istim će biti predložen drugi sport u kojem se mogu natjecati. Propozicije sportova će biti objavljene na web stranici igara www.hsi-cwg.com sredinom veljače.
Koordinator za sport je Ante Milić, a možete ga kontaktirati vezano za pitanje u vezi sporta na e-mail ante.milic@vsz.hr ili na broj mobitela 00385 98 229 649.

Ured Igara radi od ponedjeljka do petka od 8.00 do 12.00 sati. U njem radi Ivona Đuričković i možete je kontaktirati na e-mail ured@hsi-cwg.com ili na broj telefona 00 385 1 61 15 116.
Molimo vas pratite web stranicu Igara www.hsi-cwg.com na kojoj će biti objavljene najnovije vijesti vezane za Igre.

< Vidi prethodni prilog
Vidi sljedeći prilog >